Organisk BIO EVOO
Upptäck premium grekisk ekologisk extra jungfruolivolja, autentiskt skördad från hållbara olivlundar i Grekland. Upplev överlägsen smak och rika antioxidanter från kallpressade, enkelursprungsoliver, certifierade ekologiska och icke-GMO. Förbättra dina kulinariska skapelser med prisbelönt, ren grekisk olivolja, som främjar hjärthälsosam näring och medelhavsautenticitet. Lita på vårt noggrant kuraterade urval och köp ekologisk grekisk extra jungfruolivolja online idag för oöverträffad smak, kvalitet och hälsobenefier.
LADOLEA Ekologisk Extra Virgin Olivolja – Patrinia En Varietet | Kallpressad, Hög Polyfenolhalt Grekisk EVOO
EL233
Denna prisbelönta LADOLEA ekologiska extra jungfruolivolja, som kommer från det soldränkta Peloponnesos, är ett bevis på kvalitet. Tillverkad av 100 % Patrinia-oliver av en enda sort, skördade tidigt för en delikat, söt och aromatisk profil, är den perfekt för att lyfta dina kulinariska skapelser.
Ekologisk Extra Jungfruolivolja 500 Ml Corinto
EL1724
En enda sort av extra jungfruolivolja med det höga näringsvärdet hos olivsorten Koroneiki, unik smak och ojämförlig arom.
Ekologisk Extra Jungfruolivolja Ladolea 200 Ml
EL696
Premium LADOLEA®-olivoljorna är 100 % sortrena och kommer från olika sorters oliver som uteslutande odlas på den norra delen av Peloponnesiska halvön.
Pamako Ultra Premium Monovarietal Mountain Extra Jungfruolivolja Med Hög Fenolhalt 500 Ml
EL621
100% Tsounati-sort, frisk och fruktig arom med starka kryddiga inslag och mjuk bitter smak. Upptäck den extraordinära Pamako Ultra Premium Monovarietal Mountain Extra Virgin Olive Oil High Phenolic. Upplev den autentiska smaken och hälsofördelarna med denna lyxiga olivolja. Gläd dina smaklökar och höj dina rätter med Pamakos kulinariska elixir.
Pamako Ultra Premium-Unique Blend Mountain Extra Jungfruolivolja 500 Ml
EL619
Pamako: Ultra-premium olivolja för den kräsne kännaren. Pamako är en ultra-premium olivolja som tillverkas av en unik blandning av bergsoliver som odlas i den orörda regionen Kreta, Grekland. Den kallpressas och tappas på flaska inom några timmar efter skörd, vilket bevarar dess färskhet och smak. Pamako har en djup, fruktig arom med inslag av peppar och krydda. Den innehåller också mycket antioxidanter, som har visat sig ha ett antal hälsofördelar, inklusive minskning av inflammation, förstärkning av immunsystemet och skydd mot hjärtsjukdom.