I doften framträder aromer av röda frukter (krusbär) och örter blandat med toner av vanilj, cederträ och mjölkchoklad.
Godsets röda vin skapades av sorterna Cabernet Sauvignon och Merlot, med en mindre mängd Agiorgitiko.
Röda druvor vinifieras enligt konventionella metoder med förlängd maceration efter avslutad alkoholjäsning. När den malolaktiska jäsningen är klar lagras den i 12 månader på franska ekfat.
Den har en djuplila färg som nästan är svartröd.
I doften framträder aromer av röda frukter (krusbär) och örter blandat med toner av vanilj, cederträ och mjölkchoklad.
Det är rikt, expansivt och välstrukturerat i munnen, med silkeslena tanniner som ger det en lång finish och stor åldringsförmåga.
Detta vin kan drickas direkt eller lagras i flera år för att avnjutas senare.
Prova det vid 18°C.
Maträtt till rött kött, grillat kött eller ugnsstek, rullader av fläsk, korv, charkuterier och mjuka ostar.