Extra Jungfruolja Ladolea 600 Ml

Premium LADOLEA®-olivoljorna är 100% sortrena och kommer från olika sorters oliver som uteslutande odlas på den norra delen av Peloponnesiska halvön. 600 ml (20,3 fl oz)
Tillverkare: Ladolea
Artikelnr: EL234

Olivoljorna från LADOLEA® är 100% sortrena och kommer alla från olika sorters oliver som uteslutande odlas på den norra delen av Peloponnesiska halvön.

Våra partners är hårt arbetande bönder som delar vår passion för olivolja. De har en djup respekt för vår miljö och är verkligen engagerade i den höga kvaliteten på hela processen och i hållbara jordbruksmetoder.

Resan för LADOLEA® börjar i november, vilket är den perfekta skördeperioden. Beroende på önskat smakresultat kan oliverna skördas när som helst under mognadsperioden. Vi föredrar den tidiga skörden när frukten fortfarande är omogen och grön. Även om produktionen är lägre i detta skede ger oliverna en mer fruktig och skarp ton till olivjuicen, samtidigt som de bidrar till vår hälsa genom att innehålla mer polyfenoler och antioxidanter.

Vid skörden samlas oliverna in med stor omsorg och lagras i lådor för att säkerställa att de är i perfekt skick. Pressningen av oliverna sker strikt inom 24 timmar från skörden, för att konserveras och bibehålla alla deras nyttiga ämnen intakta. Oliverna kallpressas i en tekniskt sofistikerad 2-fas kvarn, utan att någonsin överstiga 27°C, vilket resulterar i en olivjuice med exceptionella aromer och smak.

Innan olivoljan tappas på flaska lagras den i tankar av rostfritt stål under en kort tidsperiod, vilket möjliggör en naturlig sedimentering under idealiska förhållanden. Den ofiltrerade extra jungfruolivoljan LADOLEA® är därmed äntligen redo för dig att njuta av.

Vi strävar efter högsta kvalitet i alla avseenden och varje LADOLEA® tappas individuellt av vår hängivna personal, medan både pressnings- och förpackningsprocesserna är certifierade enligt ISO 22000 (HACCP)

LOKALISERING
Dendro bergsby (650 m), Korinthien, Grekland

TIDIG SKÖRD
Oktober

EXTRAKTION
Kallpressad under 27°C, ofiltrerad

KARAKTERISTIK
Intensiv fruktighet, bär och exotiska fruktnoter, bärnstensguldig färg

ANVÄNDNING
Kombinera med starka smaker, sallader, grillade grönsaker, rött kött, perfekt för grillning och marinader

330,36 kr exkl moms
motsvarar 550,60 kr / 1 lt
exklusive frakt
increase decrease
Lagerstatus: I lager
Leveranstid: 2-8 dagar

Olivoljorna från LADOLEA® är 100% sortrena och kommer alla från olika sorters oliver som uteslutande odlas på den norra delen av Peloponnesiska halvön.

Våra partners är hårt arbetande bönder som delar vår passion för olivolja. De har en djup respekt för vår miljö och är verkligen engagerade i den höga kvaliteten på hela processen och i hållbara jordbruksmetoder.

Resan för LADOLEA® börjar i november, vilket är den perfekta skördeperioden. Beroende på önskat smakresultat kan oliverna skördas när som helst under mognadsperioden. Vi föredrar den tidiga skörden när frukten fortfarande är omogen och grön. Även om produktionen är lägre i detta skede ger oliverna en mer fruktig och skarp ton till olivjuicen, samtidigt som de bidrar till vår hälsa genom att innehålla mer polyfenoler och antioxidanter.

Vid skörden samlas oliverna in med stor omsorg och lagras i lådor för att säkerställa att de är i perfekt skick. Pressningen av oliverna sker strikt inom 24 timmar från skörden, för att konserveras och bibehålla alla deras nyttiga ämnen intakta. Oliverna kallpressas i en tekniskt sofistikerad 2-fas kvarn, utan att någonsin överstiga 27°C, vilket resulterar i en olivjuice med exceptionella aromer och smak.

Innan olivoljan tappas på flaska lagras den i tankar av rostfritt stål under en kort tidsperiod, vilket möjliggör en naturlig sedimentering under idealiska förhållanden. Den ofiltrerade extra jungfruolivoljan LADOLEA® är därmed äntligen redo för dig att njuta av.

Vi strävar efter högsta kvalitet i alla avseenden och varje LADOLEA® tappas individuellt av vår hängivna personal, medan både pressnings- och förpackningsprocesserna är certifierade enligt ISO 22000 (HACCP)

LOKALISERING
Dendro bergsby (650 m), Korinthien, Grekland

TIDIG SKÖRD
Oktober

EXTRAKTION
Kallpressad under 27°C, ofiltrerad

KARAKTERISTIK
Intensiv fruktighet, bär och exotiska fruktnoter, bärnstensguldig färg

ANVÄNDNING
Kombinera med starka smaker, sallader, grillade grönsaker, rött kött, perfekt för grillning och marinader

  • Produkter kan recenseras först efter köp
  • Du måste logga in/registrera dig för att kunna skriva recensioner
*
*
Dålig
Utmärkt
*
*
*
*
Du måste logga in/registrera dig för att kunna skriva recensioner
Liknande produkter

Extra Jungfruolja - Sorten Koroneiki 500 Ml - Navarino-Ikoner

EL56
ELEON framställs uteslutande av oliver av en enda sort, den berömda Koroneiki-sorten, som odlas på lundarna vid havet på Costa Navarino.
198,22 kr exkl moms exklusive frakt
motsvarar 396,43 kr / 1 lt

Premium Ages Extra Jungfruolivolja Tidig Skörd Begränsad Reserv 500 Ml Pdo Kyklopas

EL1142
Från vår världsunika, flera hundra år gamla olivlund i Makri i Grekland
319,35 kr exkl moms exklusive frakt
motsvarar 638,70 kr / 1 lt

Premium Ages Extra Jungfruolivolja Tidig Skörd Begränsad Reserv 500 Ml Pdo Med Låda Kyklopas

EL11222
Från vår världsunika, flera hundra år gamla olivlund i Makri i Grekland
376,61 kr exkl moms exklusive frakt
motsvarar 753,22 kr / 1 lt

Archetypon Ekologisk Premium, Evoo Med Hög Fenolhalt, Begränsad Produktion, Kalamata Pdo, 250 Ml

EL1785
En extra jungfruolja av högsta kvalitet med hög fenolhalt och begränsad produktion, som kännetecknas av en ljusgrön färg och en fruktig frisk arom med toner av klippt gräs, blommor och färska örter, tillsammans med en välbalanserad medelspänd skarp och bitter smak.
198,22 kr exkl moms exklusive frakt
motsvarar 792,86 kr / 1 lt