Personal menu
Sök
Din varukorg är tom.

Extra Jungfruolja Ladolea 600 Ml

Premium LADOLEA®-olivoljorna är 100% sortrena och kommer från olika sorters oliver som uteslutande odlas på den norra delen av Peloponnesiska halvön. 600 ml (20,3 fl oz)
Tillverkare: Ladolea
Artikelnr: EL234

Olivoljorna från LADOLEA® är 100% sortrena och kommer alla från olika sorters oliver som uteslutande odlas på den norra delen av Peloponnesiska halvön.

Våra partners är hårt arbetande bönder som delar vår passion för olivolja. De har en djup respekt för vår miljö och är verkligen engagerade i den höga kvaliteten på hela processen och i hållbara jordbruksmetoder.

Resan för LADOLEA® börjar i november, vilket är den perfekta skördeperioden. Beroende på önskat smakresultat kan oliverna skördas när som helst under mognadsperioden. Vi föredrar den tidiga skörden när frukten fortfarande är omogen och grön. Även om produktionen är lägre i detta skede ger oliverna en mer fruktig och skarp ton till olivjuicen, samtidigt som de bidrar till vår hälsa genom att innehålla mer polyfenoler och antioxidanter.

Vid skörden samlas oliverna in med stor omsorg och lagras i lådor för att säkerställa att de är i perfekt skick. Pressningen av oliverna sker strikt inom 24 timmar från skörden, för att konserveras och bibehålla alla deras nyttiga ämnen intakta. Oliverna kallpressas i en tekniskt sofistikerad 2-fas kvarn, utan att någonsin överstiga 27°C, vilket resulterar i en olivjuice med exceptionella aromer och smak.

Innan olivoljan tappas på flaska lagras den i tankar av rostfritt stål under en kort tidsperiod, vilket möjliggör en naturlig sedimentering under idealiska förhållanden. Den ofiltrerade extra jungfruolivoljan LADOLEA® är därmed äntligen redo för dig att njuta av.

Vi strävar efter högsta kvalitet i alla avseenden och varje LADOLEA® tappas individuellt av vår hängivna personal, medan både pressnings- och förpackningsprocesserna är certifierade enligt ISO 22000 (HACCP)

LOKALISERING
Dendro bergsby (650 m), Korinthien, Grekland

TIDIG SKÖRD
Oktober

EXTRAKTION
Kallpressad under 27°C, ofiltrerad

KARAKTERISTIK
Intensiv fruktighet, bär och exotiska fruktnoter, bärnstensguldig färg

ANVÄNDNING
Kombinera med starka smaker, sallader, grillade grönsaker, rött kött, perfekt för grillning och marinader

€30.00 exkl moms
motsvarar €50.00 / 1 lt
exklusive frakt
increase decrease
Lagerstatus: I lager
Leveranstid: 2-8 dagar

Olivoljorna från LADOLEA® är 100% sortrena och kommer alla från olika sorters oliver som uteslutande odlas på den norra delen av Peloponnesiska halvön.

Våra partners är hårt arbetande bönder som delar vår passion för olivolja. De har en djup respekt för vår miljö och är verkligen engagerade i den höga kvaliteten på hela processen och i hållbara jordbruksmetoder.

Resan för LADOLEA® börjar i november, vilket är den perfekta skördeperioden. Beroende på önskat smakresultat kan oliverna skördas när som helst under mognadsperioden. Vi föredrar den tidiga skörden när frukten fortfarande är omogen och grön. Även om produktionen är lägre i detta skede ger oliverna en mer fruktig och skarp ton till olivjuicen, samtidigt som de bidrar till vår hälsa genom att innehålla mer polyfenoler och antioxidanter.

Vid skörden samlas oliverna in med stor omsorg och lagras i lådor för att säkerställa att de är i perfekt skick. Pressningen av oliverna sker strikt inom 24 timmar från skörden, för att konserveras och bibehålla alla deras nyttiga ämnen intakta. Oliverna kallpressas i en tekniskt sofistikerad 2-fas kvarn, utan att någonsin överstiga 27°C, vilket resulterar i en olivjuice med exceptionella aromer och smak.

Innan olivoljan tappas på flaska lagras den i tankar av rostfritt stål under en kort tidsperiod, vilket möjliggör en naturlig sedimentering under idealiska förhållanden. Den ofiltrerade extra jungfruolivoljan LADOLEA® är därmed äntligen redo för dig att njuta av.

Vi strävar efter högsta kvalitet i alla avseenden och varje LADOLEA® tappas individuellt av vår hängivna personal, medan både pressnings- och förpackningsprocesserna är certifierade enligt ISO 22000 (HACCP)

LOKALISERING
Dendro bergsby (650 m), Korinthien, Grekland

TIDIG SKÖRD
Oktober

EXTRAKTION
Kallpressad under 27°C, ofiltrerad

KARAKTERISTIK
Intensiv fruktighet, bär och exotiska fruktnoter, bärnstensguldig färg

ANVÄNDNING
Kombinera med starka smaker, sallader, grillade grönsaker, rött kött, perfekt för grillning och marinader

  • Produkter kan recenseras först efter köp
  • Du måste logga in/registrera dig för att kunna skriva recensioner
*
*
Dålig
Utmärkt
*
*
*
*
Du kanske också gillar

Ekologisk Extra Jungfruolivolja Ladolea 600 Ml

EL233
Premium LADOLEA®-olivoljorna är 100% sortrena och kommer från olika sorters oliver som uteslutande odlas på den norra delen av Peloponnesiska halvön. 600 ml (20,3 fl oz)
€31.90 exkl moms exklusive frakt
motsvarar €53.17 / 1 lt

Ekologisk Söt Vinäger Med Bergamott Ladolea 200 Ml

EL524
Ekologisk balsamvinäger med bergamott är en unik kombination av röd vinäger och druvsirap från den berömda Agiorgitiko-druvan, smaksatt med naturliga bergamottskal.
€17.30 exkl moms exklusive frakt
motsvarar €86.50 / 1 lt

Ekologiska Soltorkade Fikon Av Kymi Pdo - Askada Farm 225 G

EL0261
Vi erbjuder världens mest delikata och välsmakande fikon, som kommer från vår ekologiska fikonodling. Torra fikon är kända för sitt rika näringsvärde, såsom järn, kalcium, etc.
€7.30 exkl moms exklusive frakt
motsvarar €32.44 / 1 kg(s)

Traditionell Olivsked Söt Glutenfri 330G - Navarinoikoner

EL0060
Alla de traditionella sötsakerna från skeden tillverkas i en lokal verkstad av färska frukter från området och i begränsade mängder.
€10.80 exkl moms exklusive frakt
motsvarar €32.73 / 1 kg(s)