Pärlorna är skapade av 8 månader gammal balsamvinäger och tryffel, uteslutande gjord av grekiska sorter av koncentrerad balsamicopärlor MESSINO druvmust.
Pärlorna är skapade av 8 månader gammal balsamvinäger och tryffel, exklusivt gjorda av grekiska sorter av koncentrerade balsamicopärlor MESSINO druvmust.
Messino balsamicopärlor är baserade på den nu älskade Messino balsamvinäger, producerad genom att blanda druvmust med grekisk vinäger och åldrad i minst 6 månader. Genom en process med omvänd sfärifiering har vi lyckats kapsla in hela smaken och den syrliga aromen från Messino balsamico i en enda liten sfär, med ett tunt yttre hölje och ett saftigt inre. Messino Balsamicopärlor, utöver sitt imponerande utseende, erbjuder en intensiv smakupplevelse när de spricker upp i munnen och erbjuder en explosion av smaker till din gom.
SERVERINGSFÖRSLAG:
Messino balsamicopärlor ger dig möjlighet att skapa unika kombinationer av texturer och smaker och njuta av molekylär gastronomi i ditt kök. De passar till alla gröna sallader, som sallad, spenat och rucola, men även till sallader med mjuka ostar eller tomater, som Caprese. Garnera ost- och charkuterifaten för en speciell look och smak. Uppgradera enkla bruschetta eller smörgåsar med några pärlor. Servera alla dina grillade kötträtter med kyckling, nötkött eller fläskkött för att framhäva deras smak och imponera på dina gäster.
Pärlor kan användas uteslutande för garnering av alla rätter, i konfektyr eller destilleri.
Messinos balsamicopärlor innehåller inget gluten eller tillsatt socker och är lämpliga för vegetarianer.
ENERGI 137 kcal / 585 kJ
FETT 0 gr
Varav mättat 0 gr
KOLHYDRATER 28,6 gr
Varav sockerarter 26 gr
PROTEINER 0,8 gr
SALT 0,03 gr