Sesam är mycket uppskattat i Medelhavskulturen och har använts i tusentals år för att smaksätta mat och förbättra hudens hälsa. Rostad sesam ger en djärv motvikt till den mjuka sötman i denna krämiga mjölkchoklad.
Sesam är mycket uppskattat i Medelhavskulturen och har använts i tusentals år för att smaksätta mat och förbättra hudens hälsa. Rostad sesam ger en djärv motvikt till den mjuka sötman i denna krämiga mjölkchoklad. Den har en rik, intensiv nötaktig smak, men när den avtar finns det också några mycket njutbara fruktiga toner. Den här chokladkakan är både tillräckligt söt för att tillfredsställa den hängivna mjölkchokladälskaren och tillräckligt komplex för de mest erfarna chokladälskarna, tack vare sin krispiga konsistens.
INGREDIENSER: Ingredienser: socker, kakaosmör, helmjölkspulver, kakaomassa (min. kakao: 33,6%), rostad sesam (10%), emulgeringsmedel: sojalecitin, naturlig vaniljarom.
TILLÄGGSINFORMATION: Kan innehålla spår av nötter. Förvaras på en sval och torr plats.
PARAS MED: Dess intensiva nötaktiga smak passar perfekt med Moscato-vin, Vinsanto-vin och åldrad Tsipouro.
Men kom ihåg! Kombinationer är en smaksak, så det finns inga felaktiga kombinationer om det är vad du tycker om!