increase
decrease
Lagerstatus:
I lager
Leveranstid:
2-8 dagar
Special äggfettuccine
Marcozzi of Campofilones Special äggfettuccine är skapad för att förvåna de mest krävande smaklökar och är en förening av äggpasta från Campofilone och de mest raffinerade dofter och smaker  som landet har att bjuda på. Vare sig de är gjorda med saffran eller tryffel, är de alltid gjorda med endast naturliga och utvalda ingredienser. Utan färgämnen eller konserveringsmedel.
Marcozzi di Campofilone äggpasta är gjord av endast två ingredienser: färska ägg från frigående höns från icke-intensiva jordbruk som utfodrats med GMO-fria spannmål och durumvetesemolina som utvunnits från italienska vetefält.
Den utmärkta kvaliteten på råvarorna och den strikta kvalitetskontrollen av produktionsprocessen gör Pasta Fettuccine di Campofilone till en unik typ av pasta, grov och porös, vilket gör den idealisk för bindning med alla såser, mer känslig, snabbare att laga och lättare att smälta. Kvaliteten på Pasta Fettuccine di Campofilone är officiellt erkänd av European Organic Certification, som garanterar att produkten erhålls med produktionstekniker som respekterar miljön.
För perfekt matlagning, använd rikligt med vatten, tillsätt saltet först när vattnet kokar och tillsätt sedan pastan. Rör försiktigt om pastan när den har mjuknat och kontrollera koknivån för att säkerställa att den är upp till din smak. Lägg upp pastan på ett stort serveringsfat och låt den avdunsta lite innan du blandar den med riklig sås.
Den utmärkta kvaliteten på råvarorna och den strikta kvalitetskontrollen av produktionsprocessen gör Pasta Fettuccine di Campofilone till en unik typ av pasta, grov och porös, vilket gör den idealisk för bindning med alla såser, mer känslig, snabbare att laga och lättare att smälta. Kvaliteten på Pasta Fettuccine di Campofilone är officiellt erkänd av European Organic Certification, som garanterar att produkten erhålls med produktionstekniker som respekterar miljön.
För perfekt matlagning, använd rikligt med vatten, tillsätt saltet först när vattnet kokar och tillsätt sedan pastan. Rör försiktigt om pastan när den har mjuknat och kontrollera koknivån för att säkerställa att den är upp till din smak. Lägg upp pastan på ett stort serveringsfat och låt den avdunsta lite innan du blandar den med riklig sås.
Ingredienser semolina av durumvete, ägg 30,3%, svart bläckfiskbläck i pulverform.
Tillverkning extrudering i bronsform, långsam torkningsprocess
Förpackning 250 g - 4 portioner
Tillverkning extrudering i bronsform, långsam torkningsprocess
Förpackning 250 g - 4 portioner