Rosenextraktet i denna choklad överöser munnen med en ljuvlig smak och balanserar intensiteten i denna 60 % mörka choklad.
Rosenextraktet i denna choklad kommer att översvämma munnen med en ljuvlig smak och balansera intensiteten i denna 60% mörka choklad. Detta recept är gjort för att kittla din näsa och dina smaklökar och ge dig en söt nostalgisk stund eftersom ros är en del av Medelhavstraditionen i många århundraden.
INGREDIENSER: kakaomassa (min. kakao: 60,1%), socker, kakaosmör, emulgeringsmedel: sojalecitin, naturlig vaniljarom, naturlig rosarom.
TILLÄGGSINFORMATION: Kan innehålla spår av nötter. Förvaras på en sval och torr plats.
PARAR SIG MED: Vårt förslag parar sig inte bara i smak utan även i färg! Denna choklad är idealisk med ett glas rosévin, även ett mousserande rosévin, som ger friskhet, det är härligt och lätt att dricka, med en fin mineralitet som förstärker de subtila blommiga smakerna.